LEO

You're invited!

Motto:
Leadership, Experience, Opportunity

Participation in the Leo Club Program enhances the lives of young people. As active community members, Leos learn the true meaning of the Leo club motto - leadership, experience and opportunity.

Leadership - Leos develop skills as organizers, time managers, and motivators of their peers.
Experience - Leos learn the importance of cooperation through the performance of community service.
Opportunity - Membership in a Leo club provides young people with a chance to excel, to develop character traits, and to receive recognition for their contributions to the community.

De leden van een Leo Club zetten zich in voor de ondersteuning van goede doelen. Dat kan zijn door fundraising, maar ook door het verlenen van hand- en spandiensten. Dit varieert van het organiseren van een rommelmarkt voor het goede doel, het verkopen van kroketten en banketletters tot aan een middagje op pad met bejaarden die het verpleegtehuis waarin ze wonen niet meer uit komen. En laten we vooral de festivals, wijnproeverijen en de feesten in binnen- en buitenland niet vergeten. Via het overkoepelende orgaan, de VLCN, heb je de mogelijkheid om snel andere mensen door het hele land te leren kennen.

Er zijn op dit moment 8 Leo Clubs in Nederland en er zijn plannen om er dit jaar nog 6 op te richten. Er zijn bijna 100 jongeren lid van een Leo Club.De meeste clubs komen 2 keer per maand bij elkaar om te vergaderen of voor een gezellig activiteit. Op de vergaderingen wordt besproken welke goede doelen kunnen worden ondersteund en wat daar voor georganiseerd moet worden.

Het kan natuurlijk zijn dat er bij jou nog geen Leo Club in de buurt is. Da's geen probleem want dan helpen we je gewoon met het oprichten van een nieuwe club is zo opgericht. Wil je daar meer over weten ? Stuur dan een mailtje naar ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Meer informatie: www.leo-club.nl